Om oss

Badkar

Vi är ett konsultföretag med målsättningen att erbjuda tjänster som hjälper bostadsrättföreningar och fastighetsägare med större projekt såsom stambyten och andra typer av entreprenader.

Teknik-, ekonomi-, förenings- och boende-frågor, allt hanterar vi med stor respekt för er som beställare. Vi har väl upparbetade kvalitetssystem som gör att respektive projekt hanteras effektivt. Vi arbetar alltid enligt ISO 9001 och ISO 14001 vilket gör att vi kan upprätthålla en hög kvalitet på såväl arbetsprocesser som miljöarbete.

 

 

 

 

Välkommen

Vi är ett konsultföretag som är specialiserade på att upphandla och leda stambyten (med eller utan badrumsrenovering) samt andra entreprenader som är nödvändiga för att hålla byggnader i gott skick, utvändigt såväl som invändigt. Vår roll är att vara bostadsrättsföreningens eller fastighetsägarens förlängda arm.

Kontakta oss för frågor via mail, eller boka ett möte med oss. Ett sådant möte utan skyldigheter eller kostnader är ofta väldigt bra för att bygga upp er kunskapsbank inför fortsättningen. Det är i tidiga skeden som nyttan är störst med ett sådant möte.

Kontakta oss

M5 Bygg AB
Drottningsholmsvägen 38
112 19 Stockholm

Tel: 08-121 575 05

E-post: [email protected]

Kontakta oss redan idag om du har frågor eller vill boka träff