Om oss

Ett byggföretag med integritet och kvalitet i fokus

Välkommen till M5 Bygg AB – byggföretaget där integritet, kvalitet och service inte bara är ord, utan hörnstenarna i allt vi gör. Som entreprenör är det min passion att skapa hem och utrymmen som inte bara är vackra, utan också funktionella och hållbara. Hos oss handlar det inte bara om att bygga eller renovera – det handlar om att förverkliga dina drömmar och behov.

Oavsett om du drömmer om ett nytt kök, att förvandla ditt badrum till en oas eller att göra stora förändringar i ditt hem, så är vi här för att göra det möjligt. Med vår gedigna erfarenhet och expertis i bygg- och renoveringsbranschen tar vi hand om hela processen från start till mål. Vi värdesätter tydlig kommunikation och noggrann uppföljning för att säkerställa att varje detalj blir precis som du önskar.

Vi utför det mesta inom bygg och renovering, allt från köks-och badrumsrenoveringar till stambyten och dräneringsarbeten. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster. 

Vi brinner för att förverkliga dina drömmar

Vårt team består idag av ett tjugotal dedikerade medarbetare som brinner för att göra dina bygg- och renoveringsdrömmar till verklighet. Tillsammans strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och leverera resultat av högsta kvalitet, varje gång.

Kontakta oss idag för att börja förvandlingen av ditt hem. Vi ser fram emot att få höra från dig och vara din partner i ditt nästa projekt.

Badkar

Vi är ett konsultföretag med målsättningen att erbjuda tjänster som hjälper bostadsrättföreningar och fastighetsägare med större projekt såsom stambyten och andra typer av entreprenader.

Teknik-, ekonomi-, förenings- och boende-frågor, allt hanterar vi med stor respekt för er som beställare. Vi har väl upparbetade kvalitetssystem som gör att respektive projekt hanteras effektivt. Vi arbetar alltid enligt ISO 9001 och ISO 14001 vilket gör att vi kan upprätthålla en hög kvalitet på såväl arbetsprocesser som miljöarbete.

Välkommen

Vi är ett konsultföretag som är specialiserade på att upphandla och leda stambyten (med eller utan badrumsrenovering) samt andra entreprenader som är nödvändiga för att hålla byggnader i gott skick, utvändigt såväl som invändigt. Vår roll är att vara bostadsrättsföreningens eller fastighetsägarens förlängda arm.

Kontakta oss för frågor via mail, eller boka ett möte med oss. Ett sådant möte utan skyldigheter eller kostnader är ofta väldigt bra för att bygga upp er kunskapsbank inför fortsättningen. Det är i tidiga skeden som nyttan är störst med ett sådant möte.

Kontakta oss

M5 Bygg AB
Drottningsholmsvägen 38
112 19 Stockholm

Tel: 08-121 575 05

E-post: [email protected]

reco logotyp

Kontakta oss redan idag om du har frågor eller vill boka träff